Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: Ce a păţit o tânără moldoveancă pe aeroportul din Iaşi, Romania - Foto

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Întâmplarea a fost povestită de reprezentanţii Ministerului Afacerilor de Interne pe pagina lor de Facebook, acolo unde au postat şi o fotografie cu tânăra.

CHIȘINĂU, 15 ian – Sputnik. Poveste cu final fericit pentru o studentă din Republica Moldova.

Totul s-a petrecut pe aeroportul din Iaşi, acolo unde poliţiştii Raluca şi Mihai tocmai intraseră în tura de serviciu şi patrulau, când s-a apropiat de ei o tânără.

Aeroport, avion - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Turcia va avea cel mai mare aeroport din lume: A decolat primul avion - Foto

„Numele meu este Evelina. Sunt din Republica Moldova și sunt studentă aici, la Iași. Avionul cu care am venit a aterizat acum o oră, dar la cămin am văzut că nu mai am telefonul. Sigur l-am pierdut în aeroport sau mi l-a furat cineva. Vă rog să mă ajutați”, le-a spus fata

Împreună cu cei doi polițiști, tânăra s-a deplasat către încăperea unde se aflau camerele de supraveghere ale aeroportului. Poliţiştii au căutat să identifice drumul Evelinei de când a aterizat, adică de la ora 20:00.

După câteva zeci de minute, polițiștii stabilesc că traseul tinerei prin aeroport nu a avut parte de niciun incident. Motiv pentru care o întreabă cu ce a mers de la aeroport la cămin.

Taximetristul mincinos

Aflând că este vorba despre un taxi, poliţiştii merg să verifice imaginile de pe camerele din exteriorul aeroportului.

Din fericire, oamenii legii reuşesc să identifice taxiul în care s-a urcat tânăra, aşa că aceştia sună și vorbesc direct cu şoferul. În primă instanţă, acesta încearcă să îi mintă pe poliţiştii, spunându-le că a căutat în toată maşina, dar… nu a găsit telefonul.

Международный аэропорт Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Compania Avia Invest a devenit laureat al concursului "Cel mai bun aeroport din CSI"

Surprinzătoare reacţia omului, având în vedere că nimeni nu semnalase dispariţia obiectului până atunci.

„Uitați ce vă propun. Vă mai uitați dumneavoastră prin mașină și veniți la aeroport să ne aduceți telefonul, altfel sunteți suspect de însușirea unui bun care nu vă aparține”, au precizat oamenii legii.

În 20 de minute şoferul a ajuns la aeroport cu telefonul. Nici acum nu s-a abţinut să nu spună o minciună, el declarând că a găsit obiectul sub preşul din faţă, în condiţiile în care tânăra… a mers pe bancheta din spate.

La scurt timp, fata a postat pe contul său de socializare un mesaj de mulţumire pentru cei doi poliţişti.

Fluxul de știri
0