Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Greul abia începe: Vremea s-a schimbat radical în toată țara

© SputnikNinsori în Moldova
Ninsori în Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Până vineri, în Moldova este în vigoare avertizarea meteo cod galben de condiții complicate – vor cădea precipitații mixte sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

CHIȘINĂU, 10 ian – Sputnik. Meteorologii au anunțat pentru astăzi precipitații abundente în toată țara – în nordul țării va ninge, iar în centru și în sud va cădea ploaie și lapoviță.

Снег  - Sputnik Moldova
Alertă meteo în Moldova: Vremea se va schimba radical în orele următoare

Temperaturile vor oscila ziua în jurul gradației zero. În raioanele de nord va fi ceva mai frig – 0..-3 grade Celsius. În cele de centru și sud temperaturile se vor încadra între -2și +2 grade.

Temperaturile nocturne nu vor coborî mai jos de -10 grade însă în noaptea următoare acestea vor fi iarăși în scădere, până la -12..-14 grade.

Vineri ziua se va răci considerabil, până la -3..-6 grade Celsius, vor continua să cădea precipitații, dar deja sub formă de ninsoare.

Meteorologii avertizează că în această perioadă temporar va viscoli, pe drumuri se vor forma troiene, pe firele electrice și crengi vor fi depuneri de lapoviță și polei.

Fluxul de știri
0