Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin le-a urat tuturor un Crăciun Fericit

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин посетил Рождественское богослужение
Президент РФ В. Путин посетил Рождественское богослужение - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Rusiei le-a adresat urări de bine ortodocșilor și tuturor cetățenilor care sărbătoresc astăzi Nașterea Domnului.

CHIȘINĂU, 7 ian - Sputnik. Liderul de la Kremlin a spus că acestă ocazie minunată dăruiește de fiecare dată lumii bucurie și speranță, o reunește în jurul valorilor spirituale perene, tradițiilor de binefacere și caritate.

Рождество - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Conducerea țării a venit cu un mesaj în ziua de Crăciun

”De ea sunt legate obiceiurile populare și familiale transmise din generație în generație, încrederea sinceră în schimbări spre bine și în realizarea celor mai frumoase vise”, a adăugat Putin.

Potrivit lui, BORu și alte culte religioase au un rol important în viața țării, consolidarea concordiei sociale, armonizarea dialogului interetnic și interconfesional.

”O atare activitate fructuoasă și extrem de necesară merită tot respectul și o gratitudine profundă”, a subliniat în mesajul său, citat de RIA Novosti, președintele Rusiei.

Președintele Rusiei le-a urat concetățenilor sănătate, succese și bunăstare.

Fluxul de știri
0