Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Situație excepțională în Grecia: oameni morți, drumuri închise, trenuri anulate

© Sputnik / Miroslav RotariЗима
Зима  - Sputnik Moldova
Abonare
Gerul face victime în Europa. Trei persoane, doi bărbați și o femeie, au murit în Grecia din cauza temperaturilor extrem de scăzute.

CHIȘINĂU, 7 ian – Sputnik. Trei oameni au murit în Grecia din cauza. Mercurul din termometre a înregistrat în această țară – 19 grade Celsius. Cele trei victime se aflau într-o maşină care a fost luată de viituri în apropiere de capitala Atena, în zona oraşului Keratea, prefectura Attica. Trupul femeii, în vârstă de 66 de ani, a fost descoperit sâmbătă , iar soţul victimei şi un alt bărbat, au fost date dispărute, cadavrele acestora fiind descoperite duminică.

Дед Мороз в зимнем подмосковном лесу - Sputnik Moldova
Vremea de Crăciun ne va face o surpriză incredibilă

Serviciul de Meteorologie local a prognozat ninsori în Macedonia, Ioannina, Trikala, Larisa, Salonic și nordul Atenei. În largul Mării Ionice și Mării Egee sunt așteptate ploi, furtuni și vânt cu o viteză de aproximativ 75-88 km/pe oră și valuri înalte de aproape 10 metri. Urmare a căderilor de zăpadă, a fost restricționată circulația pentru vehiculele cu capacitate mai mare de 3,5 tone pe mai multe autostrăzi.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile și transportul public a fost perturbat. Au fost suspendate şi numeroase curse feroviare. Unele zboruri au fost redirecţionate spre alte aeroporturi.

Fluxul de știri
0