Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Important pentru consumatori: Ce schimbă Moldovagaz din 2019

© Sputnik / Miroslav RotariГазовая плита
Газовая плита  - Sputnik Moldova
Abonare
Toți consumatorii trebuie să știe că ”Moldovagaz” a introdus unele modificări din ianuarie 2019.

CHIȘINĂU, 7 ian – Sputnik. Furnizorul de gaze naturale ”Moldovagaz” își anunță consumatorii despre unele modificări care au intervenit din ianuarie 2019. Este vorba despre schimbările în mecanismul de comunicare cu consumatorii.

Газ - Sputnik Moldova
În 2019, moldovenii ar putea să plătească alt tarif pentru consumul de gaze

Din ianuarie 2019, ”Moldovagaz” a lansat un Call Center la care pot apela toți consumatorii care vor avea întrebări legate de furnizarea gazelor, tarif, deconectări și alte servicii prestate de furnizor.

În scopul îmbunătățirii și optimizării calității deservirii consumatorilor săi, ”Moldovagaz” a t lansat numărul unic format din 5 cifre – 14801 – la care consumatorii pot obține informații complete, pot raporta și pot solicita soluționarea diverselor aspecte legate de serviciile prestate de către întreprindere.

Apelurile din partea consumatorilor vor fi preluate în program obișnuit de lucru, de luni până vineri, de la 08:00 până la 17:00.

Fluxul de știri
0