Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Trupa AKORD: Dezvăluiri despre lansarea noului album "OPUS"

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Stribițchi și Igor Sîrbu
Igor Stribițchi și Igor Sîrbu - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Intersecții", membrii formației Akord Igor Sârbu și Igor Stribițchi au venit cu mai multe detalii despre viitorul album "OPUS".
Trupa AKORD: Dezvăluiri despre lansarea noului album "Opus"

Cu prilejul a 12 ani de carieră muzicală, trupa AKORD va organiza un spectacol aniversar de excepție. Spectacolul va finaliza cu lansarea unui nou album - "OPUS", care va include cele mai noi creații marca AKORD, dar și unele piese deja celebre, reorchestrate. Membrii trupei au declarat că se lucrează intens la noul album muzical.

Potrivit băieților de la AKORD, albumul va avea zece piese noi, pe care aceștia urmează să le înregistreze în timpul apropiat.

"Vor fi piese noi pe care urmează să le înregistrăm. Suntem în proces și ne facem un pic griji care va fi rezultatul final. Totodată, va fi și o piesă cu titlul "OPUS" pe care încă nu am reușit să o înregistrăm ", a spus Igor Sârbu.

La rândul său, Igor Stribițchi a spus că își concentrează toate forțele asupra acestui mult așteptat eveniment. El susține că acesta va fi un spectacol de excepție pentru care se pregătesc cu multă atenție și pe care, cu siguranță, îl așteaptă toți admiratorii.

"Trăim cu acest eveniment și ne dorim să vină cât mai multă lume. E atât de important pentru un artist să privească în sala de spectacol și să vadă atâția oameni dragi, care au venit de dragul lui pentru a-i admira creația. Sperăm să fie un spectacol foarte frumos", a adăugat Igor Stribițchi.

Concertul aniversar va fi organizat pe 9 februarie 2019, ora 18:00, la Palatul Național din Chișinău.

Mai multe detalii aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0