Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trei sinucideri stranii au fost înregistrate în Moldova, în zilele de sărbătoare

© Sputnik / Miroslav RotariPoliția
Poliția - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Potrivit organelor de drept, trei persoane și-au pus capăt zilelor: un deținut dintr-o închisoare, un cetățean din raionul Telenești și altul din Ungheni.

CHIȘINĂU, 2 ian – Sputnik. Pe data de 1 ianuarie, un angajat al penitenciarului nr. 9 „Pruncul” a descoperit în încăperea de acces comun corpul neînsuflețit al unui deținut, care își ispășea pedeapsa pentru comiterea unui omor. Versiunea prezentată de anchetă este suicid.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Accidente
Moarte groaznică lângă Chișinău: Poliția spune că e suicid, iar rudele – omor

Referitor la moartea din ultima zi a anului 2018 a celor doi bărbați, din raionul Telenești și din Ungheni, versiunea oficială este de asemenea sinucidere.

Potrivit poliției, pe corpurile lor nu au fost depistate urme de moarte violentă. Ambele au fost găsite la locul de trai.

Primul caz a avut loc în satul Scorțeni, raionul Telenești, unde în dimineața zilei de 31 decembrie a fost găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat de 40 de ani.

Al doilea caz a fost înregistrat aproximativ la ora 19:30, în aceeași zi, la Ungheni. Cadavrul unui bărbat de 52 de ani a fost găsit jos, la podea. Oamenii legii spun că ar fi vorba de asfixiere voluntare.

Fluxul de știri
0