Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Elemente primordiale pentru un stil de viață activ și sănătos

© Sputnik / OsmatescoAngela Chelaru
Angela Chelaru - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", femeia de afaceri Angela Chelaru a împărtășit secretele sale cu privire la modul sănătos de viață, dar și importanța unei stări de spirit relaxate.
Elemente primordiale pentru un stil de viață activ și sănătos

Angela Chelaru își începe fiecare dimineață la ora 5.00 cu o meditație, cu exerciții de yoga, cu două pahare de apă caldă, cu hrană vegetariană și desigur gândire pozitivă. În același timp, ea consideră că mult mai importantă decât o dietă ca la carte şi sportul este o stare de spirit relaxată.

"Zece ani în urmă am aflat despre esența meditației transcendentale. Am luat niște lecții, am însușit această tehnică și de atunci o practic timp de 20 de minute în fiecare dimineață. Aceasta mă ajută să mă revigorez, să-mi restabilesc puterile, să atenuez stresul și să "răscolesc" în interiorul meu. Este important să te cunoști, să te dezvolți, să nu cauți puterile în altă parte decât în interiorul tău", a declarat Angela Chelaru.

Mai mult decât atât, fiecare zi din viața Angelei Chelaru începe și cu un exercițiu extrem de simplu, dar care are numeroase beneficii pentru sănătate. "Salutul Soarelui" este cea mai populară succesiune de poziții yoga, care reprezintă, de fapt, 12 exerciții de întindere a mușchilor.

"Aceste exerciții îți revitalizează corpul și îți împrospătează mintea, pregătindu-te pentru o nouă zi. Toate aceste exerciții te fac să te simți mai vioi, mai energic și te restabilesc după orele de somn. Practicat cu regularitate, acest exercițiu extrem de simplu îți îmbunătățește circulația sângelui și te protejează împotriva bolilor cronice", a relatat ea.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0