Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Corpurile a 14 oameni scoase de sub dărâmături în Magnitogorsk

© Photo : Пресс-служба ГУ МЧС России по Челябинской области / Accesați arhiva multimediaВзрыв бытового газа в жилом доме в Магнитогорске
Взрыв бытового газа в жилом доме в Магнитогорске - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul victimelor provocate de explozia din orașul Magnitiogorsk, Rusia este în creștere. În același timp, soarta mai multor oameni rămâne încă necunoscută.

Взрыв бытового газа в жилом доме в Магнитогорске - Sputnik Moldova
Rusia
Salvare miraculoasă: Copil de nici un an, scos viu de sub dărâmături în Rusia - Video
CHIȘINĂU, 2 ian – Sputnik. De sub ruinele casei din orașul Magnitiogorsk, Rusia, în care a avut loc o explozie provocată de scurgerea de gaze, au fost scoase corpurile neînsuflețite ale încă trei oameni, anunță Ministerul Situațiilor Excepționale de la Moscova, care este citat de RIA Novosti.

Potrivit Ministerului Situațiilor Excepționale, până acum, de sub dărâmături, au fost scoase corpurile a 14 oameni, printre care și un copil.

Amintim că în ultima zi a anului 2018, pe 31 decembrie, în jurul orei 04:00, o explozie provocată de gaze s-a produs într-un bloc cu zece etaje din orașul Magnitogorsk.

Tragedia care a umbrit Revelionul în Rusia și a modificat agenda lui Putin – Video>>>

În urma exploziei, scara unui bloc a s-a prăbușit în totalitate. Au fost distruse 26 de apartamente în care locuiau 46 de persoane.

Fluxul de știri
0