Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

CEC: Câți pretendenți avem până acum la mandatul de deputat pe circumscripții uninominale

© Sputnik / Miroslav RotariМестные выборы
Местные выборы  - Sputnik Moldova
Abonare
Până în data de 1 ianuarie 2019, la Comisia Electorală Centrală au fost depuse 88 de cereri pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în circumscripțiile uninominale.

CHIȘINĂU, 2 ian – Sputnik. Comisia Electorală Centrală a anunțat printr-un comunicar de presă că, până în prima zi a anului 2019, au fost depuse 88 de solicitări pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în circumscripțiile uninominale. Totodată, consiliile electorale ale circumscripțiilor uninominale au înregistrat 251 grupuri de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de deputat, eliberându-le liste de subscripție.

ЦИК - Sputnik Moldova
Au mai rămas zile numărate: CEC vine cu o atenționare

Totodată, în circumscripțiile uninominale au fost înregistrați 28 concurenți electorali.

Alegeri parlamentare: secțiile de votare vor fi constituite până la 19 ianuarie>>>

Direcția Comunicare, Relații Publice şi Mass-media a Comisiei Electorale Central e amintește că 4 ianuarie 2019 este termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în circumscripțiile uninominale.

Fluxul de știri
0