Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Avertismentul Poliției de Frontieră: Important pentru cei care pornesc la drum - Foto

© Photo : UNDPPunctul de trecere Palanca
Punctul de trecere Palanca - Sputnik Moldova
Abonare
Condițiile meteo au făcut mai dificilă astăzi circulația spre anumite puncte de trecere a frontierei, crescând riscul de producere a unor accidente.

CHIȘINĂU, 2 ian – Sputnik. Poliția de Frontieră atenționează persoanele care vor porni la drum în următoarea perioadă să țină cont de faptul că situația meteorologică se modifică în permanență, astfel trebuie să-și ia anumite măsuri de precauție.

Patrularea frontierei de stat - Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Societate
Schimbări la frontiera moldo-română: Iată ce se va întâmpla

În context, Poliția recomandă ca, înainte de a porni la un drum lung, oamenii să se informeze despre starea vremii atât din țară, cât și din statul în care au planificat sejurul. La fel, să verifice starea tehnică a mijlocului de transport și să-l echipeze conform condițiilor meteo, dar și să țină cont de îndrumările și avertizările altor instituții de resort.

Oamenii legii au informat că, în dimineața zilei de azi, la frontiera din nordul țării au căzut precipitații sub formă de ninsoare, ceea ce a îngreunat deplasării mijloacelor de transport și a crescut riscul de accidente rutiere.

În continuare, patrule ale Poliției de Frontieră se vor alătura reprezentanților din structurile MAI la degajarea circulației spre punctele de trecere și pe drumurile din localitățile din zona de frontieră, inclusiv la deblocarea mijloacelor de transport.

Fluxul de știri
0