Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Anunț important la început de an, făcut de Igor Dodon - detalii

© Sputnik / Сергей Мамонтов / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Молдавии И. Додоном
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдавии И. Додоном - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului a făcut un anunț important chiar la început de ani - sunt vizați exportatorii moldoveni.

CHIȘINĂU, 2 ian - Sputnik. Guvernul Federației Ruse a luat decizia de a anula taxele vamale la mai multe categorii de produse moldovenești. Anunțul a fostă făcut de președintele Igor Dodon. 

”Guvernul Federației Ruse a aprobat decizia de a anula, de la 1 ianuarie 2019, taxele vamale la exportul către Rusia a următoarelor produse moldovenești: legume, fructe (mere, cireșe, prune, nectarine etc.), conserve de fructe și legume și produse vitivinicole”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Dodon, acest lucru a devenit posibil datorită înțelegerilor făcute cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Șeful statului s-a arătat sigur că decizia va contribui la ”creșterea semnificativă a exportului de bunuri moldovenești pe piața rusă, la crearea locurilor de muncă, sporirea veniturilor la buget”.

"Exprim recunoștință domnului Vladimir Putin pentru suportul acordat poporului moldovenesc", a mai scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Fluxul de știri
0