Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Igor Dodon se va întâlni marți la Bender cu Vadim Krasnoselski

© Facebook / Igor DodonВстреча Игоря Додона с Вадимом Красносельским
Встреча Игоря Додона с Вадимом Красносельским - Sputnik Moldova
Abonare
Aceasta va fi a cincea întrevedere de la preluarea mandatului de către președintele Dodon cu liderul de la Tiraspol.

CHIȘINĂU, 19 dec – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va avea, pe data de 25 decembrie, o nouă întrevedere cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Anunțul a fost făcut astăzi de Președinție.

Viceprim-ministrul Cristina Lesnic a discutat cu Secretarul de Stat din cadrul Ministerului pentru Afaceri Externe şi Europene al Republicii Slovacia, Lukáš Parízek - Sputnik Moldova
Politică
Problema transnistreană, pe agenda Președinției slovace la OSCE

”Întrevederea va avea loc la Bender. Agenda discuțiilor va fi anunțată suplimentar”, a anunțat Președinția într-un comunicat de presă.

Aceasta va fi a cincea întrevedere de la preluarea mandatului de către președintele Dodon cu liderul de la Tiraspol.  

Marți, 18 decembrie, Vadim Krasnoselski, a declarat în cadrul conferinței anuale, la Tiraspol, că în cadrul întâlnirii cu președintele Dodon nu vor fi discutate subiectele legate de reintegrarea regiunii transnistrene.

„Partea transnistreană nu intenționează să discute nici o chestiune legată de reintegrare. Sunt dispus să discut orice probleme, numai nu despre reintegrare”, a declarat liderul de la Tiraspol.

Dodon a discutat cu Putin problema transnistreană>>>

Președintele țării, Igor Dodon, a declarat anterior că este gata să se întâlnească cu liderul de la Tiraspol până la sfârșitul anului 2018 pentru a discuta despre problemele acumulate.

Fluxul de știri
0