Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Doar o candidatură pentru Colegiul Disciplinar al Judecătorilor

© Sputnik / Evgheni PanasencoМинистерство юстиции Республики Молдова
Министерство юстиции Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Justiției prelungește concursul pentru selectarea membrului supleant în Colegiul Disciplinar al Judecătorilor.

CHIȘINĂU, 19 dec – Sputnik. Ministerul Justiției anunță într-un comunicat de presă că a recepționat un singur dosar depus la concursul pentru selectarea candidaților la funcția de membru supleant în Colegiul Disciplinar al Judecătorilor. Din acest considerent, Ministerul Justiției prelungește concursul. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 9 ianuarie 2019, ora 17:00.

Автомобиль стоит у стоп-линии перед пешеходным переходом - Sputnik Moldova
Societate
Așa se face justiție în Moldova: La libertate după ce a ucis un pieton și a fugit

Pot candida cetățenii Republicii Moldova cu studii de licență și cu experiență în domeniul dreptului de cel puțin 7 ani cumulativ, dintre care cel puțin 5 ani în domeniul practic. De asemenea, pot candida persoanele care au o reputație ireproșabilă.

Nu sunt acceptați candidații care desfășoară activități cu caracter politic, sunt membri de partid, deputați în Parlament, consilieri sau funcționari publici. Concomitent, nu vor fi admiși la concurs membri ai Consiliului Superior al Magistraturii sau colegiilor acestuia.

Dosarul trebuie să conțină: CV-ul, copia buletinului de identitate, a diplomei de studii superioare sau echivalentul ei, a carnetului de muncă, scrisoarea de recomandare, cazierul judiciar, certificatul medical și declarația de integritate.

Candidații trebuie să depună dosarul personal, la sediul Ministerului Justiției (mun. Chișinău, MD – 2012, str. 31 August 1989, nr. 82, et. 1, bir. 107).

Alte detalii pot fi consultate AICI.

Fluxul de știri
0