Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un polițist din Moldova a murit la locul de muncă chiar de ziua Poliției Naționale

© Sputnik / Мирослав Ротарьцерковь свечи
церковь свечи  - Sputnik Moldova
Abonare
Un polițist din Moldova a decedat în timp ce se afla la datorie. Polițiștul a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi un copil.

CHIȘINĂU, 18 dec – Sputnik. Un polițist din Drochia, în vârstă de 35 de ani, a decedat astăzi la locul de muncă. Polițistul era ofițer de investigație al Serviciului Poliției Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Drochia.

”Artiom Stegaru a plecat prea devreme dintre noi. Astăzi, colegul nostru a decedat în timp ce era la serviciu”, se spune într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Poliției Republicii Moldova.  

Polițiștul a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi un copil.

”Ne exprimăm profundul regret pentru pierderea colegului nostru care a slujit legea şi comunitatea timp de 8 ani și transmitem întreaga compasiune familiei polițistului”, menționează colegii lui Artiom Stegaru.

Ministru al Afacerilor Interne Alexandru Jizdan - Sputnik Moldova
Cât de sigură este țara în care trăim și ce planuri are conducerea MAI

Nefericirea s-a întâmplat tocmai în ziua când Poliția Republicii Moldova marchează 28 de ani de la fondare. În această zi specială pentru polițiștii moldoveni, ministrul de Interne Alexandru Jizdan a vorbit despre riscul profesiei și despre importanța Poliției Naționale pentru stat.

Astăzi, la Monumentul ”Maicii Îndurerate”, a fost adus și un omagiu tuturor polițiștilor căzuți la datorie.

”Este o tradiție să aducem un omagiu celor care nu mai sunt cu noi. Celor care și-au pierdut viața la datorie. O facem an de an, timp de 28 de ani. Sunt tradiții pe care nu le încălcăm niciodată”, a declarat ministrul Jizdan.

Fluxul de știri
0