Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldovenii care vor să scape de amenzi nu pot rata data de 20 decembrie

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Conform prevederilor Legii privind declararea voluntară și stimularea fiscală, sunt anulate sumele amenzilor și penalităților la plățile administrate de Serviciul Fiscal de Stat, de Serviciului Vamal și de Casa Națională de Asigurări Sociale.

CHIȘINĂU, 18 dec – Sputnik. Data de 20 decembrie este ultima zi de plată a plăților de bază la impozite, taxe și a altor plăți aferente bugetului de stat, inclusiv la defalcările de la impozitele și taxele de stat aferente bugetelor locale, potrivit cotelor procentuale stabilite conform legislației în vigoare pentru contribuabilii care vor să beneficieze de stimularea fiscală prevăzută de Legea 180 privind declararea voluntară și stimularea fiscală.

Банкноты номиналом 200 лей - Sputnik Moldova
De astăzi veniturile unor salariați nu vor mai fi impozitate

Conform prevederilor legii, în cadrul stimulării fiscale sunt anulate sumele amenzilor și penalităților la plățile administrate de Serviciul Fiscal de Stat, de Serviciului Vamal și de Casa Națională de Asigurări Sociale.

Potrivit Serviciului Fiscal de Stat este vorba despre amenzile neachitate la data punerii în aplicare a Legii 180, inclusiv amânate, eșalonate sau aflate la evidență specială conform legislației în vigoare.

Fluxul de știri
0