Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mesajul unei mame, în prag de Crăciun, devine viral pe internet

© AP Photo / Markus SchreiberPiața de Crăciun din Berlin se redeschide
Piața de Crăciun din Berlin se redeschide - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Femeia a făcut un apel la părinţii copiilor din ţara noastră să nu le mai cumpere cadouri scumpe şi să spună că au fost aduse de Moş Crăciun, pentru că alţi micuţi s-ar simţi discriminaţi.

BUCUREŞTI, 18 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. „Tuturor părinţilor… vă reamintim că nu toţi oamenii stau atât de bine financiar încât să le facă copiilor cadouri foarte scumpe”, a scris Anna Maria Fitză pe Facebook, în grupul „Femeie şi mamă”.

Larisa Jitari - Sputnik Moldova
Cum să amenajezi curtea casei cu ocazia sărbătorilor de iarnă

În fapt, mămica atrage atenţia asupra faptului că părinţii nu ar trebui să le mai cumpere micuţilor cadouri gen tabletă, I-Phone sau alte jucării foarte scumpe ca fiind din partea lui Moş Crăciun.

„Dacă vreţi să le faceţi astfel de cadouri, faceţi-le din partea voastră, de ziua lor sau cu orice altă ocazie, pentru că este foarte greu să îi explici unui copil de ce Moş Crăciun face discriminare între copii şi nu aduce tuturor cadourile pe care le visează!”, a precizat aceasta. 

Femeia le sugerează tuturor să facă din Crăciun un moment magic, de care să se bucure toţi copiii, fiindcă, spune ea, Moş Crăciun, cel din Laponia, are o fabrică de jucării, una mică, în care lucrează spiriduşi care fac jucării simple, la fel pentru toţi copiii.

De la an la an, magia Crăciunului dispare, lăsând loc tot mai mult consumului şi cumpărăturilor făcute, de multe ori, pe credit. Cu alte cuvinte, românii se îndatorează pentru opulenţa de Sărbători urmând, apoi, să plătească un an întreg aceste extravaganţe.

Fluxul de știri
0