Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Intervenție specială SMURD: Iată despre ce este vorba – Video

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIUn echipaj SMURD a efectuat o misiune de transportare a unei persoane din mun. Chișinău la Bălți
Un echipaj SMURD a efectuat o misiune de transportare a unei persoane din mun. Chișinău la Bălți - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie care a suferit un traumatism la coloană în Israel a fost transportată acasă în siguranță.

CHIȘINĂU, 18 dec – Sputnik. Un echipaj SMURD a efectuat aseară o misiune de transportare a unei persoane din municipiul Chișinău la Bălți. Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, o femeie în vârstă de 38 de ani, originară din Republicii Moldova, a suportat un traumatism grav al coloanei vertebrale, în Egipt.

Intervenție aero - medicală SMURD - Sputnik Moldova
Societate
Minor transportat de urgență cu un echipaj SMURD: Iată ce i s-a întâmplat adolescentului

Femeia a fost adusă în Republica Moldova cu avionul. Aceasta a fost preluată de echipajul de medici și paramedici SMURD și transportată în siguranță de pe Aeroportul Internațional Chișinău în nordul țării. Starea femeii este de gravitate medie stabilă. Pe parcursul drumului aceasta a fost monitorizată de un echipaj SMURD și nu a suportat complicații.

Ajunși la Bălți, pacienta a fost internată la Spitalul Clinic Municipal Bălți pentru o intervenție chirurgicală. Conform IGSU, de le începutul anului au fost efectuate 57 de intervenții terestre SMURD pentru acordarea asistenței calificate cetățenilor țării noastre.

Fluxul de știri
0