Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Minor transportat de urgență cu un echipaj SMURD: Iată ce i s-a întâmplat adolescentului

© Photo : IGSUIntervenție aero - medicală SMURD
Intervenție aero - medicală SMURD - Sputnik Moldova
Abonare
Un adolescent de 15 ani a fost transportat de urgență la Chișinău cu un elicopter SMURD după ce a fost implicat într-un accident rutier.

CHIȘINĂU, 30 aug — Sputnik. Un elicopter SMURD de la Iași a transportat o persoană în stare gravă de la Cahul la Chișinău. Este vorba de un tânăr de 15 ani care a avut de suferit în urma unui accident rutier. Acesta a fost internat inițial în spitalul din Cahul însă starea lui s-a agravat și a trebuit să fie transportat de urgență la Chișinău pentru tratament suplimentar.

Tânărul a fost transportat sub supravegherea medicilor de la SMURD. La fel, adolescentul a fost ventilat mecanic pe tot parcursul zborului. Medicii și paramedicii echipajului au monitorizat starea pacientului, fără să fie înregistrate complicații. Echipajul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo din Chișinău de unde minorul a fost preluat și transportat la Institutul Mamei și a Copilului din Chișinău.

Fluxul de știri
0