Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Copiii de la un centru de plasament pregătiți să-l întâmpine pe Moș Crăciun

© Sputnik / OsmatescoDimitrenco Vadim
Dimitrenco Vadim - Sputnik Moldova
Abonare
Sărbătorile de iarnă sunt mult așteptate de către copii. Dar va-ți gândit vreodată cum petrec sărbătorile de iarnă copiii din centrele de plasament și cât de generos este Moș Crăciun cu ei?
Copiii de la un centru de plasament pregătiți să-l întâmpine pe Moș Crăciun

Potrivit managerului Centrului social pentru Copii în Situații de Risc din orașul Ștefan Vodă, Vadim Dimitrenco, copiii găzduiți în acest centru de plasament așteaptă cu mare nerăbdare sărbătorile de iarnă și să-l întâlnească pe Moș Crăciun.

Doina Cernavca - Sputnik Moldova
Copiii riscă să înghețe în pantofi. Participă în campania "Încalță un copil pentru iarnă"

Chiar dacă acești copii sunt lipsiți de dragostea părintească angajații centrului de plasament din orașul Ștefan Vodă le organizează sărbători frumoase. Copiii învață colinzi și confecționează jucării pentru brad cu multă dragoste și căldură.

Cel mai special și emoționant moment este împodobirea bradului la care participă fiecare.

”Copiii sunt emoționați, iar în privirile lor poți observa o sclipire magică. Mulți dintre ei nu au împodobit niciodată bradul. Pentru noi este o bucurie că le putem oferi această șansă”, a povestit Vadim Dimitrenco.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0