Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Condiție obligatorie impusă de Guvern: Fără prețuri exagerate la Târgul de Crăciun

© Sputnik / Miroslav RotariРождественская ярмарка
Рождественская ярмарка  - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada 15 decembrie 2018 - 15 ianuarie 2019, pe strada 31 August din Capitală, se va desfășura evenimentul cultural-artistic "Târgul de Crăciun".

CHIȘINĂU, 14 dec – Sputnik, Cristina Baș. Ca și în anul precedent, vizitatorii "Târgului de Crăciun" vor putea gusta din bucatele tradiționale moldovenești, servi vin fiert și cumpăra cadouri de la producătorii autohtoni. În acest context, Guvernul a impus o condiție agenților economici, prin care aceștia sunt obligați să ofere vizitatorilor și un meniu social.

Andrei Locoman - Sputnik Moldova
Adevărată poveste! Târgul de Crăciun din Chișinău îi va uimi pe toți vizitatorii

"Avem un contract cu toți agenții economici, ca în fiecare punct de comercializare să existe meniu social. Acesta presupune ca la trei-cinci poziții din meniu să fie stabilite cele mai ieftine prețuri din oraș, accesibile pentru toate categoriile de vizitatori", a explicat directorul Palatului Național "Nicolae Sulac" din Capitală, Andrei Locoman.

Potrivit lui, în acest an, la eveniment sunt așteptați aproximativ un milion și jumătate de vizitatori. Totodată, Guvernul va organiza transportul pentru aproximativ cinci mii de copii din familii defavorizate și copiii din regiunea transnistreană.

Fluxul de știri
0