Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

După atacul terorist din Franța, Chișinăul anunță măsuri sporite de securitate

© Sputnik / Rodion ProcaСообщение о бомбе в банке Кишинева
Сообщение о бомбе в банке Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
După atacul terorist de la Strasbourg, Franța, autoritățile de la Chișinău anunță măsuri sporite de securitate la Târgul de Crăciun care sa va desfășura în centrul Capitalei.

CHIȘINĂU, 13 dec – Sputnic. De pe data de 15 decembrie și până în data de 15 ianuarie, pe strada 31 August se va desfășura Târgul de Crăciun, organizat de Guvernul de la Chișinău.

Стрельба в Страсбурге - Sputnik Moldova
Atac sângeros la Strasbourg: Ultimele detalii, imagini video de la locul tragediei

Pentru a preveni eventuale situații tragice, autoritățile de la Chișinău vor institui măsuri sporite de securitate.

Mai mult decât atât, vor fi instalate și camere de luat vederi. Pentru asta au fost alocate surse financiare suplimentare. O declarație în acest sens a fost făcută de către Andrei Locoman, directorul Palatului Național "Nicolae Sulac" din Capitală. 

”Din punct de vedere al securității, vom instala camere video. Decizia este de ultimă oră, în contextul evenimentelor de la Strasbourg. La indicația Inspectoratului de Patrulare, o mare atenție se va acorda securității publice la Târgul de Crăciun, întrucât în acest an sunt așteptați un milion și jumătate de oameni”, a declarat Andrei Locoman.

Amintim că un bărbat a deschis, marți seara, focul în orașul francez Strasbourg, cauzând moartea a cel puțin trei persoane. Alte 12 persoane au fost, de asemenea, rănite, dintre care șase s-au ales cu răni grave. 

Autor: Tatiana Cebotari

Fluxul de știri
0