Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un tânăr din Capitală va petrece decenii în închisoare pentru faptele sale - Detalii

© Sputnik / Табылды Кадырбеков / Accesați arhiva multimediaÎnchisoare
Închisoare - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura municipiului Chişinău consideră însă că sentinţa este una „prea blândă” şi anunţă că o va contesta, pledând pentru o pedeapsă mai aspră pentru inculpat.

CHIȘINĂU, 13 dec – Sputnik. Două decenii după gratii, acesta este verdictul dictat de magistraţi pentru un locuitor al raionului Cantemir, recunoscut vinovat de omor intenţionat şi atac tâlhăresc, comis acum trei luni asupra a doi bărbaţi.

Задержанный - Sputnik Moldova
Societate
Crimă odioasă la Ungheni: Unde au fost reținuți tinerii suspectați de omor

Cazul a avut loc în dimineaţa zilei de 2 septembrie 2018, într-un apartament de pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica, municipiul Chișinău.

Potrivit probatoriului, inculpatul şi victimele făcuse cunoştinţă în ajun, într-un club de noapte din Capitală, după care au mers împreună acasă la una dintre victime. Profitând de faptul că bărbaţii au adormit sub influenţa alcoolului, inculpatul i-a înjunghiat mortal, după care a sustras din apartament bunuri estimate la peste 37 de mii de lei.

Corpurile victimelor, de 30 şi 31 de ani, au fost depistate a doua zi după tragedie de mama unuia dintre aceştia.

Inculpatul a fost identificat şi reţinut la scurt timp, iar până la condamnare s-a aflat în arest.Tânărul are 20 de ani şi mai este vizat în alte patru cauze penale pentru comiterea mai multor tâlhării şi jafuri.

Fluxul de știri
0