Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoferul microbuzului de pe linia 103, pedepsit de polițiști

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii i-au venit de hac șoferului obraznic care a a insistat ca un copil ce sângera după ce s-a accidentat chiar în vehiculul acestui șofer să coboare din microbuz.

CHIȘINĂU, 12 dec - Sputnik. Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care se afla la volanul microbuzului de pe linia 103, care a somat-o pe o minoră să coboare din microbuz, care sângera după ce s-a accidentat chiar în vehiculul acestui șofer.

Potrivit oamenilor legii, este vorba de un bărbat de 41 de ani, din Capitală. Pentru abuzul comis, șoferul va fi sancționat contravențional pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră soldată cu deteriorarea bunurilor materiale ori cu cauzarea  de vătămări corporale ușoare.

Totodată în urma verificării microbuzului “Mercedes”, polițiștii au depistat mai multe încălcări: numărul de locuri din salon nu corespunde cu numărul de locuri din în pașaportul tehnic, defecțiuni în dispozitivele de iluminare, lipsa echipamentului necesar pentru dotarea vehiculului (stingătoare, trusă medicală, vesta reflectorizantă), patru banchete deteriorate.

Pentru fapta comisă, șoferul s-a ales cu o amendă de 900 lei și 5 puncte de penalizare și nu va mai putea folosi unitatea de transport până la înlăturarea neregulilor depistate.

Fluxul de știri
0