Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă un incendiu în Capitală: Un bărbat și-a pierdut viața

© Photo : Facebook / IGSU al MAIIncendiu la Străşeni
Incendiu la Străşeni - Sputnik Moldova
Abonare
Incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul trei, cauzele acestuia nu au fost stabilite.

CHIȘINĂU, 12 dec – Sputnik. Un incendiu s-a produs în această noapte în Capitală, într-un bloc de locuințe din strada Matei Basarab nr.5/4.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a fost alertat la ora 22:35. La fața locului au ajuns patru autospeciale de intervenție.

Liliana Pușcașu - Sputnik Moldova
Atenție la pomii de Crăciun: Instalațiile și ornamentele pot declanșa un incendiu

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul trei, iar în interior se afla un bărbat. Salvatorii l-au evacuat din odaia inundată de fum dens pe proprietarul apartamentului în vârstă de 54 de ani în stare inconștientă. Bărbatul a fost predat echipei Serviciului asistenței medicală urgentă care ulterior a constatat decesul acestuia.

Focul a distrus bunurile materiale din interiorul apartamentului cu suprafața de 20 m2. Cauza, circumstanțele și prejudiciul material urmează a fi stabilite ulterior.

Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 20 situații de risc. Potrivit datelor IGSU, pe parcursul anului 2018 în Republica Moldova s-au produs 1560 incendii în urma cărora și-au pierdut viața 104 persoane

Fluxul de știri
0