Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Soarta animalelor de companie cu și fără stăpân va fi decisă curând. Te poți implica și tu

CC0 / Pixabay / rihaij / Pisică
Pisică - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria municipiului Chișinău a anunțat desfășurarea dezbaterilor publice pentru două proiecte de regulament privind animalele de companie cu și fără stăpân din municipiul Chișinău. La dezbateri pot participa toți doritorii și persoanele interesate.

CHIȘINĂU, 12 dec – Sputnik.  Dezbaterile publice asupra proiectelor de "Regulament privind întreținerea animalelor de companie și fără stăpân în municipiul Chișinău" și "Regulament privind capturarea, transportarea, evidența și îngrijirea câinilor și pisicilor fără supraveghere și fără stăpân din municipiul Chișinău" vor avea loc sâmbătă, 22 decembrie 2018, ora 12:00, în incinta șălii de ședințe a Consiliului Municipal Chișinău (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83). Autorii proiectelor sunt Karl Luganov, AO "Societatea Umană" și Denis Zacon, care este inspector superior la Primăria municipiului Chișinău.

În cadrul dezbaterilor publice asupra proiectelor vor fi colectate opiniile și recomandările locuitorilor Capitalei privind protecția animalelor de companie cu stăpân, cât și animalelor de companie fără stăpân pe teritoriul mun. Chișinău. Recomandările și propunerile pe marginea proiectelor de regulamente pot fi recepționate la adresa de e-mail: regulament.22decembrie@gmail.com, până pe data de 20 decembrie 2018, ora 17:00.

Anterior, în studioul radio Sputnik Moldova, președintele Asociației pentru Protecția Animalelor "Alga", Valentina Dudnic, a abordat subiectul privind protecția animalelor de companie cu stăpân, cât și animalelor de companie fără stăpân în municipiul Chișinău.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0