Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Memoria Marelui Război pentru Apărarea Patriei consolidează societatea

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaPreședintele Federației Ruse, Vladimir Putin
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit președintelui Rusiei, Vladimir Putin, memoria vitregiilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei trebuie să unească și să consolideze statul și societatea.

CHIȘINĂU, 12 dec – Sputnik. Memoria Marelui Război pentru Apărarea Patriei trebuie să unească societatea și să consolideze statul, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, luând cuvântul la ședința Comitetului organizatoric „Pobeda” din Rusia.

„În general, activitatea legată de această tematică nu se limitează doar la pregătirile pentru cea de-a 75-a aniversare… Vom continua activitatea în cadrul comitetului organizatoric „Pobeda”, având în vedere acele propuneri care au fost făcute de către vorbitori și având în vedere importanța acestei activități pentru soarta țării noastre. Spun acest lucru fără nici un fel de exagerare”, a spus Putin.

„După cum vedem, activitatea comitetului organizatoric „Pobeda” este mai largă decât o simplă pregătire către a 75-a aniversare. Avem o comisie specială pentru pregătirile către această dată care reprezintă un mare eveniment pentru țara noastră și, cred eu, pentru întreaga omenire”, a adăugat Putin.

Fluxul de știri
0