Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldova, alături de poporul francez în urma atentatului de la Strasbourg

© Sputnik / Evgheni PanasencoПравительство Рекспублики Молдова
Правительство Рекспублики Молдова - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Premierul Pavel Filip a exprimat condoleanțe poporului francez în urma atacului armat de la Strasbourg.

CHIȘINĂU, 12 dec – Sputnik. Prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi un mesaj de condoleanțe poporului francez și premierului Franței, Édouard Philippe, în legătură cu sângerosul atentat care a avut loc în seara zilei de marți în Piața de Crăciun din orașul Strasbourg.

Стрельба в Страсбурге - Sputnik Moldova
Trei morţi în urma atacului de la Strasbourg: Atacatorul a fost identificat

Pe data de 11 decembrie, trei persoane au murit și alte 13 au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul în zona Târgului de Crăciun din orașul Strasbourg, Franța.

Premierul a exprimat condoleanțe din partea Guvernului Republicii Moldova, dar și a întregii societăţi pentru victimele atentatului. Pavel Filip a transmis că este alături de familiile şi apropiații victimelor şi le urează însănătoşire grabnică celor răniţi.

Totodată, șeful Guvernului a condamnat dur tentativele de atacuri teroriste, care pun în pericol viața și securitatea cetățenilor.

Misiunile diplomatice ale Republicii Moldova sunt în legătură permanentă cu structurile responsabile de la Strasbourg. Linia de urgență la Strasbourg este +33 3 671 50 646.

Fluxul de știri
0