Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chișinău: A pus în pericol viața mai multor oameni conducând agresiv pe trotuar - Foto

© SputnikUn pickup Ford Explorer a intrat și a circulat pe un trotuar extrem de aglomerat din municipiul Chișinău
Un pickup Ford Explorer a intrat și a circulat pe un trotuar extrem de aglomerat din municipiul Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Un caz nu doar scandalos, ci și extrem de periculos a avut loc în după amiaza zilei de astăzi, pe trotuarul din strada Calea Ieșilor din Capitală.

CHIȘINĂU, 12 dec – Sputnic. Un pickup Ford Explorer a intrat și a circulat pe un trotuar extrem de aglomerat din municipiul Chișinău, punând în pericol viața mai multor pietoni. Cazul a avut loc la capătul străzii Calea Ieșilor de la intersecția cu strada Ion Creangă, pe trotuar, unde se află o piață improvizată. Astăzi, la ora 13.25, automobilul a intrat pe trotuar și a continuat să se deplaseze cu vreo 10 km pe oră, punând în pericol viața pietonilor.

La fața locului s-a aflat și un angajat Sputnik Moldova, care a fost ușor agățat de mașina șoferului tupeist. Deși lumea, care a reușit la limită să se ferească din calea mașinii, protesta, șoferul și-a continuat mersul fără a reacționa.

© SputnikAutomobil care circulă pe trotuar, strada Calea Iașilor, Chișinău
Chișinău: A pus în pericol viața mai multor oameni conducând agresiv pe trotuar - Foto - Sputnik Moldova
Automobil care circulă pe trotuar, strada Calea Iașilor, Chișinău

Angajatul Sputnik Moldova a reușit să facă o fotografie exact în momentul în care pick up trecea pe trotuar printre oameni. Imaginea respectivă a fost expediată pe cale electronică Inspectoratului Național de Patrulare.

Fluxul de știri
0