Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ministerul rus al Apărării: Bombardierele strategice Tu-160 au ajuns în Venezuela - Video

© Sputnik / Yury Strelets / Accesați arhiva multimediaTu-160
Tu-160 - Sputnik Moldova
Abonare
Patru aeronave ale Forțelor Aerospațiale Ruse au zburat mai bine de 10.000 de km pentru a ajunge pe un aeroport din Venezuela, informează Ministerul rus al Apărării, precizând că acestea au fost escortate o parte de drum de avioane de luptă norvegiene.

CHIȘINĂU, 11 dec - Sputnik. După ce au decolat din Rusia, două bombardiere Tu-160, precum și un An-124 și un Il-62 ale Forțelor Aerospațiale ale țării au aterizat pe aeroportul internațional din Venezuela, informează serviciul de presă al Ministerului Apărării al Rusiei.

Lansarea unei rachete balistice antiaeriene - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Concluzie: Sistemul de apărare aeriană „S-400” al Rusiei este mai bun decât cel american

"Două bombardiere strategice Tu-160, o aeronavă militară de transport An-124 și o aeronavă de lungă distanță II-62 ale Forțelor Aerospațiale au decolat de pe aerodromurile din Federația Rusă și au zburat până la Aeroportul Internațional Maiquetia", a menţionat sursa într-o declarație.

În drumul lor, aeronavelor au trecut peste mările Barents și a Norvegiei, Oceanul Atlantic și Marea Caraibelor. Piloții au parcurs mai mult de 10.000 km și zborul a fost efectuat în strictă conformitate cu standardele internaționale de utilizare a spațiului aerian.

Aeronavele au fost însoțite în mod repetat de F-18 ale Forțele Aeriene Regale din Norvegia, a adăugat ministerul.

Videoclipul despre sosirea acestor dispozitive în Venezuela a fost apoi făcut public prin canalul Zvezda.

Fluxul de știri
0