Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Important! Trafic suspendat în centrul Capitalei: Cum va circula transportul public

© Sputnik / Miroslav Rotariобрыв троллейбусных проводов
обрыв троллейбусных проводов  - Sputnik Moldova
Abonare
Itinerarul troleibuzelor şi microbuzelor în centrul Capitalei a fost modificat pentru mai bine de o lună: iată din ce motive.

CHIŞINĂU, 9 dec - Sputnik. De astăzi, 9 decembrie, şi până pe 23 decembrie 2018, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul: str. Vasile Alecsandri - str. Armenească.

Potrivit Primăriei municipiului Chişinău, măsura luată de autoritățile locale este impusă de prelungirea executării lucrărilor pe segmentul dat, în cadrul proiectului de reconstrucție a trei străzi din zona centrală a Capitalei.

Фестиваль “Путешествие в Рождество” - Sputnik Moldova
Câte sâmbete vor munci și câte zile se vor odihni bugetarii moldoveni la sfârșit de an

În perioada de referință, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează:

Linia de microbuz 101 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Linia de microbuz 103 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Linia de microbuz 114 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Linia de microbuz 116 - de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Amintim totodată că de sâmbătă, 8 decembrie 2018 și până pe 20 ianuarie 2019 este suspendat traficul rutier pe str. 31 august 1989, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni – Alexandru Pușkin, pentru a permite amenajarea și desfășurarea ,,Târgului de Crăciun”.

În acest context, a informat Inspectoratul Național de Patrulare, circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente, iar transportul rutier va fi redirecţionat pe străzile paralele, în special pe str. Mihail Kogălniceanu şi bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt.

„Totodată, menționăm că locuitorii și oaspeții capitalei care vor dori să viziteze ,,Târgul de Craciun” vor avea posibilitatea de a parca automobilele în PMAN de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și Alexandru Pușkin”, a mai precizat Poliţia.

De asemenea, din cauza lucrărilor de reparare a drumurilor, până la data de 23 decembrie curent va fi sistată circulația pe strada 31 august 1989, și anume în perimetrul străzilor:

- Vlaicu Pîrcălab - Mihai Eminescu;
- Mihai Eminescu – Vasile Alecsandri;
- Vasile Alecsandri – Armenească;
- Maria Cebotari - G. Bănulescu-Bodoni.

Fluxul de știri
0