Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noul sistem de salarizare: Important pentru angajații din sistemul bugetar

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Legea cu privire la sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar a intrat în vigoare din 1 decembrie 2018 – unde vă puteți adresa dacă aveți nevoie de explicații privind calcularea salariului.

CHIȘINĂU, 7 dec – Sputnik. În cadrul Centrului Unic de Apel a fost lansată o linie specială pentru angajații din sectorul bugetar privind aplicarea prevederilor Legii cu privire la sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, informează.

Банкноты номиналом 200 лей - Sputnik Moldova
Politică
Salarii mai mari cu peste 100 de procente: E lege din 1 decembrie - detalii

Astfel, la numărul de telefon 0 8000 15 25, tasta 6,  vor fi înregistrate apelurile din partea angajaților din orice unitate bugetară, care solicită explicații privind modalitatea de calculare a salariului începând cu luna decembrie 2018.

Suplimentar, pe parcursul lunii decembrie, toate unitățile bugetare din țară vor beneficia, conform unui orar stabilit, de suport metodologic și informativ la calcularea corectă a salariului potrivit noii Legi a salarizării.

Amintim că pe data de 30 noiembrie 2018 în Monitorul Oficial a fost publicată Legea cu privire la sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, care este pusă în aplicare din 1 decembrie 2018.

Fluxul de știri
0