Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Schimbări importante: Trebuie să știi asta dacă vrei să mergi cu trenul la Iași sau Odesa

© Sputnik / Мирослав Ротарьпоезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi
поезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi - Sputnik Moldova
Abonare
Trenul Chișinău-Iași va pleca doar în zilele de sâmbătă și duminică, iar spre Odesa doar de 3 ori pe săptămână. Află care este motivul.

CHIȘINĂU, 15 oct — Sputnik. Din cauza diminuării numărului de călători, Calea Ferată din Moldova anunță că trenul de pe cursa Chișinău — Iași (Socola) va circula doar în zilele de sâmbătă și duminică. Totodată, începând cu ziua de luni, trenul Chișinău — Odesa va circula de trei ori per săptămână, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în loc de șapte cum a fost în perioada estivală.

Cât va trebui să scoți din buzunar pentru a ajunge la Iași

Tren Поезд - Sputnik Moldova
Ce s-a întâmplat în trenul Chișinău-Ungheni: Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva - Foto

Calea Ferată din Moldova anunță câți bani vor cheltui moldovenii pentru a ajunge cu trenul la Iași, România.

”Prețul unui bilet pentru trenul de pe cursa Chișinău — Iași variază în funcție de clasa de confort, după cum urmează: clasa III — 90 MDL, clasa a II-a — 100 de lei și clasa a I — 130 de lei”, anunță întreprinderea printr-un comunicat,

Noul orar

Garnitura va porni din Gara Chișinău la ora 06:16, iar returul din Iași se va face la ora 17:42. De asemenea, trenul Chișinău — Odesa va porni din Gara Chișinău la ora 06:57, iar controlul vamal este efectuat înainte de îmbarcarea în tren.

Pentru a afla mai multe detalii privind orarul circulației trenurilor și prețurile biletelor, contactați Biroul de Informații al „Căii Ferate din Moldova", la numărul: 022 83 33 33.

Fluxul de știri
0