Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pavel Stratan a lansat un nou videoclip, piesa ”Te sărut” ar putea deveni hit-VIDEO

© Photo : Facebook / Pavel StratanPavel Stratan
Pavel Stratan - Sputnik Moldova
Abonare
O colaborare la care puțini s-au așteptat: Pavel Stratan și Ioana Ignat au lansat astăzi un videoclip la piesa "Te sărut".

CHIȘINĂU, 6 dec – Sputnik. "Este cea mai neașteptată colaborare" – este replica unui internaut după ce astăzi, la ora 11:00, a fost lansat pe youtube clipul la piesa "Te sărut", interpretată de Pavel Stratan împreună cu Ioana Ignat.

Pavel Stratan - Sputnik Moldova
Pavel Stratan a dat lovitura: 28 de mii doar într-o singură zi – Video

Publicul din Republica Moldova cunoaște cine este Ioana Ignat după clipurile ei pe Youtube, care acumulează milioane și zeci de milioane de vizualizări. Însuși Pavel Stratan scrie pe pagina sa Facebook că Ioana Ignat este "superbă, magnifică, dulceață și inconfundabilă!".

În postarea sa de pe Facebook, Pavel Stratan a ținut să le mulțumească tuturor care au contribuit la lansarea videoclipului, între care și regizorului Iurie Luncașu.

Apropo, în povestea acestui videoclip Pavel Stratan este părăsit, se desparte de iubita lui care este, bineînțeles, Ioana Ignat.

Vom mai menționa că în dor câteva ore videoclipul a acumulat peste 20 de mii de vizualizări.

Fluxul de știri
0