Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pavel Stratan a dat lovitura: 28 de mii doar într-o singură zi – Video

© Facebook / Pavel StratanPavel Stratan
Pavel Stratan - Sputnik Moldova
Abonare
Pavel Stratan este din nou cuprins de nostalgie. Și nu doar el, ci și un alt interpret din Republica Moldova – Kapusho, cu care a realizat un nou videoclip: "În satu' meu se lasă toamna".

CHIŞINĂU, 05 nov — Sputnik. Noul videoclip al lui Pavel Stratan și al rapperulului  Kapshon a fost postat pe Youtube ieri, dar astăzi deja avea acumulate peste 28 de mii de vizualizări.

Natalia Proca - Sputnik Moldova
Natalia Proca a dezvăluit câți bani investesc interpreții autohtoni pentru a lansa o piesă

În mod sigur că această melodie va deveni una de succes. Muzica îi aparține lui Pavel Stratan, textul – lui Stratan și Kapshon, iar scenariu, regia și VFX la videoclip sunt ale lui Victor Pietraru.

Textul și melodia trădează multă nostalgie. Sunt un fel de recviem după satele de altădată din Republica Moldova, când erau pline de viață, de oameni, dar nu pustii ca acum.  

Iată refrenul pe car îl interpretează Pavel Stratan.

„În satul meu se lasă toamna,

În satul meu trăiește mama.

Prin lume parcă ce n-aș face

dorul nu mă lasă-n pace

tot acasă mă întoarce.

Știu, se scutură din nou salcâmii,

Nu pot uita mirosul pâinii

pe care așteptam s-o împartă

când stăteam în drum la joacă

lână nucul de la poartă”,

 

Vom menționa că rapperul Kapushon și Pavel Stratan nu sunt la prima colaborare. În septembrie 2015 ei au lansat piesa "Nebuni", care pe Youtube a ajuns la aproape cinci milioane de vizualizări.

Fluxul de știri
0