Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șoferii, iarăși în vizorul poliţiei: Vezi ce au făcut mai mulți automobiliști în weekend

© Photo : Facebook / Poliția Republicii MoldovaPoliția, drum înzăpezit - Imagine Simbol
Poliția, drum înzăpezit - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Mulţi șoferi din Moldova continuă să conducă cu viteză excesivă și în stare de ebrietate.

CHIȘINĂU, 3 nov – Sputnik. În acest weekend, inspectorii INP au activat în mod sporit pe drumurile naționale pentru a preveni încălcarea regulilor de circulaţie rutieră și a accidentelor rutiere, cu informarea participanților la trafic despre riscurile la care se expun, atunci când încalcă regulile de circulație.

În zilele de weekend au fost înregistrate peste 1200 de încălcări ale circulației rutiere.

A tamponat intenționat un echipaj de patrulare - Sputnik Moldova
Accidente
Culmea impertinenței: Un șofer a intrat cu mașina într-un echipaj al INP

Peste 600 de șoferi au depășit limita de viteză admisă, peste 200 de conducători auto nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră, peste 30 de șoferi conduceau fără a avea asupra sa premise de conducere, iar 12 automobiliști se aflau în stare de ebrietate la volan.

Tot în weekend, au avut loc 18 accidente rutiere grave, soldate cu moartea unei persoane și traumatizarea a peste 20 de oameni.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă toți participanții la trafic să respecte regulamentul circulației rutiere și să fie vigilenți atunci când pornesc la drum.

De asemenea, stilul de condus trebuie să fie adaptat neapărat condiţiilor de iarnă.

 

Fluxul de știri
0