Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Culmea impertinenței: Un șofer a intrat cu mașina într-un echipaj al INP

Abonare
Accident neobișnuit în această dimineață într-o intersecție din Capitală: Un echipaj de patrulare a fost tamponat intenționat de un șofer.

CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. Un conducător auto, aflat în stare de ebrietate la volan și fără permis de conducere, a tamponat intenționat un echipaj de patrulare.

Cazul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 05:00, la intersecția străzilor Ismail cu Calea Basarabiei. Șoferul unui Mercedes Sprinter a fost somat de angajații INP să se oprească însă acesta a refuzat, continuând deplasarea.

Inspector al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Inspectori de patrulare, învinuiți că s-ar afla în stare de ebrietate: Reacția Poliției

Inspectorii de patrulare au început să-l urmărească, ulterior fiind oprit pe strada Calea Basarabiei, lângă piața „Revenco”. Încercând să scape, conducătorul auto a tamponat automobilul INP. Imediat șoferul a fost înlăturat de la volanul mașinii.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 31 de ani, cetățean al Republicii Uzbekistan cu permis de ședere pe teritoriul Republicii Moldova. Fiind testat cu aparatul Drager, șoferul avea 0,44mg/l în aerul expirat, mai mult decât atât, nici nu deține permis de conducere.

La fața locului a fost solicitat grupul operativ pentru stabilirea circumstanțelor.

Fluxul de știri
0