Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul, despre posibila anulare a întâlnirii lui Vladimir Putin cu Donald Trump

© Sputnik / Vladimir Vyatkin / Accesați arhiva multimediaLe Kremlin de Moscou et le drapeau russe
Le Kremlin de Moscou et le drapeau russe - Sputnik Moldova
Abonare
Kremlinul a comentat declarațiile lui Trump despre o posibilă anulare a întrevederii între Putin și Trump, care ar urma să aibă loc la summitul G-20.

CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. Kremlinul a atras atenția la declarațiile președintelui SUA, Donald Trump, despre o posibilă anulare a întâlnirii cu Vladimir Putin la summitul G-20 din Argentina, a anunțat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitryi Peskov.

Donald Trump - Sputnik Moldova
Donald Trump: Întâlnirea cu Vladimir Putin la summitul G20 ar putea fi anulată

Mai devreme, într-un interviu oferit publicației The Washington Post, președintele american a declarat că ar putea să renunțe la întâlnirea cu Putin la summitul G-20 din cauza situației din strâmtoarea Kerci. Acesta a declarat că nu îi este pe plac „această agresiune”.

“În cazul în care el numește “agresiune” acțiunile navelor militare ucrainene, atunci e una. Se poate polemiza dacă a fost o agresiune sau nu. În cazul în care el numește „agresiune” acțiunile grănicerilor ruși – e cu totul altceva. Nu suntem de acord cu acest lucru”, a spus Peskov.

De asemenea, el a amintit că purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, a confirmat că Trump va avea o întrevedere bilaterală cu Putin în cadrul summitului G-20, care va avea loc în Argentina, între 30 noiembrie și 1 decembrie.

Fluxul de știri
0