Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Franța și Germania se opun înăspririi sancțiunilor împotriva Federației Ruse

© Sputnik / Vladimir Sergeev / Accesați arhiva multimediaDrapele - Rusia și UE
Drapele - Rusia și UE - Sputnik Moldova
Abonare
Germania și Franța se pronunță împotriva înăspririi sancțiunilor antirusești pe fundalul incidentului ruso-ucrainean în strâmtoarea Kerci.

CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. Germania și Franța se opun înăspririi sancțiunilor împotriva Rusiei în contextul incidentului din strâmtoarea Kerci, anunță Welt, cu referire la surse diplomatice din UE.

Congresul SUA - Sputnik Moldova
Congresul SUA nu dispune de timp pentru aprobarea noilor sancțiuni împotriva Rusiei

Potrivit publicației, recent, la Bruxelles a avut loc o reuniune secretă a comisiei pentru politică și securitate, în cadrul căreia diplomații celor două state au declarat că acum este foarte important să fie luate “măsuri de consolidare a încrederii”. Potrivit surselor, printre aceste măsuri nu sunt incluse sancțiuni.

Totodată, ziarul anunță că guvernele Germaniei și Franței vor să continue eforturile diplomatice, luând în considerație rolul Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa în soluționarea incidentului din strâmtoarea Kerci.

Fluxul de știri
0