Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ger de crapă pietrele: Prognoze îngrijorătoare ale meteorologilor

© Sputnik / Юрий Шестопалов / Accesați arhiva multimediaGer
Ger  - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii prognozează pentru sfârșitul acestei săptămâni temperaturi de până la -11 grade Celsius.

CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pentru vineri, 23 noiembrie, temperaturi de până la -11 grade Celsius în timpul nopții și doar două grade în timpul zilei.

мороз - Sputnik Moldova
Avertizare de ultimă oră a meteorologilor: Vine iarna adevărată, cu ger și ninsoare

Temperaturi scăzute de până la -11 grade Celsius se vor înregistra și sâmbătă în timpul nopții. Ceva mai cald va fi ziua, când mercurul din termometre va urca până la patru grade Celsius.

Duminică, temperatura aerului, în timpul nopții, va crește până la -5 grade, ia în timpul zilei până la 6 grade cu plus. Săptămâna viitoare temperaturile de iarnă se vor menține, însă gerul se va domoli.

Luni temperatura aerului în timpul zilei va fi de patru grade cu plus, iar în timpul nopții de minus un grad. Aceleași temperaturi se vor menține și marți. Miercuri, în timpul nopții, se vor înregistra -3 grade Celsius. Meteorologii prognozează pentru această săptămână și începutul săptămânii viitoare cer variabil, fără ninsori.

Fluxul de știri
0