Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A șantajat-o și a obligat-o să se prostitueze pentru a returna o datorie inexistentă

© AFP 2024 / JOHN MACDOUGALLBordel
Bordel - Sputnik Moldova
Abonare
Asta chiar că nu s-am mai auzit: a șantajat o tânără de 19 ani și a obligat-o să se prostitueze pentru o datorie de 8 000 de lei inventată. Iată întreaga poveste relatată de procurori.

CHIȘINĂU, 21 nov – Sputnik. Un bărbat de 27 de ani, domiciliat în municipiul Chișinău, a fost plasat în arest preventiv pentru 20 de zile, fiind învinuit de trafic de ființe umane. Acesta ar fi obligat o tânără să practice prostituția în schimbul unor datorii.

Arest - Sputnik Moldova
Societate
Tânără, supusă chinurilor groaznice: Iată ce i-au făcut doi bărbați din Capitală - Video

Astfel, în cadrul unei cauze penale, gestionate de către angajații Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Oreganizate și Cauze Speciale, în comun cu ofițerii Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane, s-a stabilit că, în perioada martie – august 2018, învinuitul a recrutat și a îndemnat o tânără de 19 ani să practice prostituția și să-i transmită banii obținuți, sub pretextul restituirii unei datorii inexistente de 8000 de lei. El a amenințat victima că, dacă refuză să facă acest lucru, atunci va divulga familiei acesteia că în trecut ea a practicat prostituția. El i-a ridicat în mod ilegal actele de identitate ale tinerii.

Urmare a acțiunilor procesuale întreprinse, în data de 15 noiembrie curent, învinuitul a fost reținut în flagrant în municipiul Chișinău, în momentul primirii de la victimă a banilor în sumă de 3000 de lei. 

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 6 la 12 ani.

Fluxul de știri
0