Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tânără, supusă chinurilor groaznice: Iată ce i-au făcut doi bărbați din Capitală - Video

Abonare
Doi indivizi au fost reținuți de poliție fiind bănuiți că au violat o tânără de 29 de ani.

CHIȘINĂU, 9 oct — Sputnik. Doi bărbați de 30 de ani, originari din Capitală, au fost reținuți de oamenii legii pentru că ar fi violat o tânără de 29 de ani. Victima a apelat Poliția în data de 7 octombrie. Aceasta le-a declarat polițiștilor că a fost agresată fizic și violată repetat cei doi bărbați.

Violență - Sputnik Moldova
Societate
Viol și omor la Colonița: dosarul, trimis în judecată – Iată cine este ucigașul

Tânăra îi cunoștea pe cei doi de mai mult timp și a acceptat să meargă la unul dintre indivizi acasă. Acolo s-a și întâmplat totul, contrar voinței fetei. În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit în apartament un aparat confecționat artizanal destinat consumului de droguri, un pachețel de tip Ziplock cu rămășițe de substanțe cu miros specific.

Substanțele au fost ridicate de polițiști, sigilate și expediate Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP. Bănuiții au fost identificați și reținuți pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Ei sunt cercetați penal pentru viol și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

Fluxul de știri
0