Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor ce se întâmplă în transportul public din cauza ninsorii – Video

© Sputnik / Miroslav RotariTransport public
Transport public - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii din  Capitală sunt nevoiți să se calce în picioare pentru un loc în picioare în transportul public.

Chișinău, 19 nov – Sputnik. Ninsoare puternică și poleiul  de astăzi i-a făcut pe mulți locuitori ai Capitalei să-și lase mașinile parcate în curtea blocului.

Unii șoferi au renunțat să iasă cu ele în oraș pentru că nu ar fi echipate corespunzător pentru vremea rea de afară. Alții, care dacă au cauciucuri de iarnă, preferă să nu riște pe un asemenea timp, în special, novicii sau unele categorii de șoferițe care, în general, iarna stau cu mașinile parcate în curte. Și așa cum trebuiau cumva să ajungă la locul de muncă, majoritatea a ales să circule cu transportul public. Încă de dimineață stațiile erau pline cu oameni, iar troleibuzele abia de mai făceau față numărului mare de călători.

Публикация от Chisinau Fail (@chisinaufail)

Un internaut a surprins momentul în care mai mulți oameni se îmbulzesc pentru a-și face loc în transportul public. Aceștia se calcă în picioare și se îmbulzesc. Din cauza numărului mare de pasageri, ușa autobuzului efectiv nu se mai închidea. Chiar și așa, oamenii nu au renunțat și nu au coborât din transportul public.

Meteorologii au anunțat schimbarea bruscă a vremii. Astăzi va ninge toată ziua, iar pe drumuri se vor forma troiene. Șoferii sunt îndemnași să fie precauți și să își echipeze mașina corespunzător timpului.

Fluxul de știri
0