Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Dodon oferă detalii despre viitoarea vizita în Federația Rusă

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon a avut prima întrevedere de lucru cu noul Ambasador al Federației Ruse, E.S. Oleg Vasnețov
Igor Dodon a avut prima întrevedere de lucru cu noul Ambasador al Federației Ruse, E.S. Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a discutat cu ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov, detaliile vizitei pe care urmează să o întreprindă în Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasneţov, cu care a discutat mai multe detalii privind vizita de lucru pe care urmează s-o întreprindă la Moscova și Sankt Petersburg, la sfârșitul lunii noiembrie.

”În special, ne-am axat pe discursul pe care îl voi rosti în fața parlamentarilor ruși în Duma de Stat, întrevederile pe care le voi avea cu înalți demnitari de stat din Federația Rusă, pe întâlnirile cu diaspora moldovenească din Moscova, pe data de 24 noiembrie și Sankt Petersburg – pe 25 noiembrie”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, în cadrul discuției au fost abordate mai multe chestiuni privind relațiile bilaterale, situația din politica internă și externă a țării.

Anterior, șeful statului a declarat că în cadrul întâlnirilor vor fi discutate posibilitățile de extindere a cooperării moldo-ruse.

Fluxul de știri
0