Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Vladimir Voronin: Moldova trebuie să se orienteze acolo unde sunt interesele ei

© Sputnik / Miroslav RotariVladimir Voronin
Vladimir Voronin   - Sputnik Moldova
Abonare
Invitat în studioul Radio Sputnik Moldova, președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a declarat că Republica Moldova trebuie să promoveze o politică bună și să mențină relații atât cu Estul, cât și cu Vestul.
Vladimir Voronin: Moldova trebuie să se orienteze acolo unde sunt interesele sale

Vladimir Voronin a declarat că țara noastră este obligată să mențină relații de prietenie cu toate statele care au atitudine bună, respectuoasă față de Moldova. Totodată, Moldova trebuie să manifeste un comportament demn și onest față de partenerii noștri actuali, partenerii strategici ex-sovietici, cât și cu cei care o să apară pe parcurs.

"Partidul Comuniștilor a fost în relații bune și cu țările CSI, în primul rând Federația Rusă, dar și cu Occidentul", a accentuat Voronin.

Mai mult decât atât, președintele PCRM a declarat că guvernarea actuală i-a dezorientat atât pe cetățenii moldoveni, cât și pe toți partenerii externi.

"Nu că noi nu știm cine suntem și unde ne ducem, dar nici partenerii noștri externi nu mai înțeleg ce vrem noi. Azi mergem într-o parte, mâine în altă parte. Așa nu se poate în politică", a punctat Voronin.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0