Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Mariana Mihăilă continuă să ne surprindă - Artista va lansa o piesă în colaborare cu Natan

© Sputnik / OsmatescoMariana Mihailă
Mariana Mihailă  - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", interpreta Mariana Mihăilă a vorbit despre arta muzicală și pasiunea trăită de ea în noua producție de excepție pe care pregătește să o lanseze.
Mariana Mihăilă continuă să ne surprindă. Artista va lansa o piesă în colaborare cu Natan

Mariana Mihăilă a dezlegat secretele din culisele unei producții noi pe care o pregătește pentru fani. Interpreta a dezvăluit că foarte curând va lansa piesa "Viața noastră-i cântec", în duet cu interpretul, compozitorul și textierul Eugen Doibani.

"Sunt în proces de muncă, lucrez la un duet cu bunul meu coleg de scenă - Eugen Doibani. Deja am înregistrat melodia la care filmăm și un videoclip. Produsul va apărea foarte curând", a relatat artista.

Mariana Mihăilă spune că tematica melodiei ce urmează a fi lansată este despre filosofie și viață. Totodată, melodia este pozitivă, cu influențe retro și pare a fi aproape de sufletul interpretei.

"Am conlucrat frumos și consider că această piesă este foarte reușită. Împreună am lucrat asupra textului și sunt sigură că vom culege rezultate fructuoase", a adăugat artista.

Pe final, interpreta a dezvăluit că paralel lucrează și la o piesă solo la care dorește să lanseze un videoclip de excepție.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0