Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Apogeul sexualităţii la femei - oamenii de ştiinţă au calculat când se manifestă

© Photo: Insatgram / realfashionistБлогерша Заклина (Zaklina),которую пользователи окрестили самой стильной и сексуальной бабушкой Instagram
Блогерша Заклина (Zaklina),которую пользователи окрестили самой стильной и сексуальной бабушкой Instagram - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Potrivit psihologilor, viața modernă dă oamenilor mai mult spațiu personal și mai multă alegere.

BUCUREŞTI, 18 nov - Sputnik. Nu doar o singură generaţie de cercetători britanici încearcă să descopere secretul fericirii feminine. Ceea ce a reuşit să afle recent un grup de psihologi este faptul că fericirea nu este posibilă fără o convingere interioară. 

Cuplu ce se săruta - Sputnik Moldova
Societate
Cinci boli care se pot vindeca prin sex

Astfel, potrivit unei noi generaţii de oameni de ştiinţă britanici, abia la 34 de ani femeile încep să se simtă sigure pe sine şi simt pe deplin plăcerea de la viaţă, inclusiv de la sex.

Conform "normelor" actuale ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, tinereţea durează până la 44 de ani, maturitatea - până la 60, vârsta înaintată - până la 75. Abia după aceasta începe bătrâneţea. Nu putem contrazice faptul că astăzi oamenii arată şi se simt într-adevăr mai tineri decât în alte timpuri. Potrivit psihologilor, viaţa modernă dă mai mult spaţiu personal şi mai multă alegere.

Бизнесмены в офисе - Sputnik Moldova
Pauza de masă, înlocuită cu pauza de sex

De regulă, către 30 de ani femeilor le dispar complexele adolescentine şi devin mult mai înţelepte. Totodată, femeile de 45-50 de ani mai sunt încă tinere, îngrijite şi atrăgătoare. Mai mult, psihologii consideră că încrederea sexuală este legată direct de relaţiile de dragoste îndelungate.

Aproximativ 25 la sută din femeile britanice au confirmat asta, iar fiecare a zecea femeie a recunoscut că abia după 30 de ani a început să simtă plăcere în amor. Cele care au reuşit să-şi păstreze sentimentele de dragoste după 40, viaţa sexuală a început să ia turaţii. Iar reţelele de socializare sunt cele care le ajută în acest context, acestea fiind active în mai multe grupuri şi comunităţi cu conţinut erotic, scrie ru.sputink.md.

 

Fluxul de știri
0