Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pauza de masă, înlocuită cu pauza de sex

© Fotolia / yanlevБизнесмены в офисе
Бизнесмены в офисе - Sputnik Moldova
Abonare
Propunerea a venit din partea unui politician, care a invocat beneficii pentru sănătate și creșterea natalității

CHIȘINĂU, 2 mart — Sputnik. Un politician din Suedia a propus ca pauza de masă să fie înlocuită cu pauza pentru sex, scrie ziuanews.ro.

Per-Erik Muskos, membru în consiliul local din Övertorneå, nordul Suediei este de părere că angajaţii ar trebui să beneficieze de pauză pentru sex, în locul celei pentru masă, plătită de angajator. Potrivit politicianului, această schimbare ar fi benefică atât pentru sănătatea angajaților, cât și pentru creșterea natalității.

Перед сексом - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Savanții au stabilit ziua și ora perfecte pentru sex

Muskos crede că cele mai multe cupluri din țara sa nu petrec suficient de mult timp de calitate împreună. Astfel, el propune o pauză de o oră pe zi, pentru ca angajaţii să meargă acasă şi să se bucure de partener/ parteneră.

Sursa notează că politicianul în vârstă de 42 de ani a invocat beneficiile de sănătate pe care o persoană le poate avea, dar şi creşterea natalităţii, pentru a-şi motiva propunerea. Studiile sugerează că sexul poate îmbunătăţi memoria, imunitatea.

"Este despre a avea relaţii de calitate. Nu văd de ce lumea s-ar opune", a declarat acesta, citat de Quartz.

Suedezii se bucură de numeroase beneficii la locul de muncă, printre acestea numărându-se 480 de zile de concediu parental, pe care partenerii le pot împărți între ei, sau două-trei pauze de cafea, în fiecare zi, precizează publicația.

Fluxul de știri
0