Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Zăpada face primele victime: Îngrozitor ce s-a întâmplat astăzi pe șosele – Foto  

© Photo : Facebook / INPZăpadă pe carosabil în nordul ţării
Zăpadă pe carosabil în nordul ţării - Sputnik Moldova
Abonare
Deși stratul de zăpadă depus pe șosele a fost foarte mic și pe alocuri nici nu s-a menținut mai mult de câteva ore, oricum a fost suficient ca să provoace un șir de accidente rutiere. Într-un caz din Capitală, doi șoferi care și-au tamponat mașinile una în alta s-au luat și la bătaie.

CHIȘINĂU, 17 nov – Sputnik. Astăzi dimineața un echipaj de Patrulare, care se afla la menținerea ordinii publice și siguranței traficului rutier pe șoseaua Hâncești–Chișinău, a observat un automobil de model Hyundai ce a derapat de pe carosabil din cauza condițiilor meteo. Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 51 de ani și avea în mașină ca pasageri 4 copii minori cu vârstele cuprinse între 8 și 12 ani.

Accident în Chișinău  - Sputnik Moldova
Societate
Detalii în cazul polițistului care, după accident, a mutat cadavrul pasagerului la volan

Acesta a comunicat inspectorilor de patrulare că el este antrenorul de lupte libere a copiilor și mergeau la o competiție. În urma accidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare au intervenit pentru a-l ajuta pe șofer, au chemat un evacuator pentru a transporta mașina, totodată au oprit un microbuz pentru ca tinerii sportivi să ajungă în siguranță la competiții.

Un alt accident a avut loc, tot în dimineața zilei de astăzi, pe strada Calea Orheiului din Capitală. Două automobile s-au tamponat puternic. După care, șoferii au coborât din mașini și s-au luat la harță acuzându-se reciproc.

Din cauza acestui accident, în zonă s-au format ambuteiaje şi se circulă cu mare dificultate.

Inspectoratul Naţional de Patrulare, informează că pe parcursul a 24 de ore din cauza condițiilor meteo au avut loc 12 accidente rutiere, soldate cu 13 persoane traumatizate. Dar, foarte important, nicio persoană nu a decedat.

Fluxul de știri
0