Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăul va fi gazda unui eveniment grandios dedicat oamenilor de afaceri

© Photo : PixabayHandshake
Handshake - Sputnik Moldova
Abonare
Cea de-a cincea ediție „Moldova Business Week” va reuni peste 1000 de participanți. Evenimentul se va desfășura la Chișinău, în perioada 27-29 noiembrie.

CHIȘINĂU, 14 nov – Sputnik. Cel mai important eveniment economic al anului „Moldova Business Week 2018” se va desfășura la Chișinău, în perioada 27-29 noiembrie. Aspecte privind organizarea săptămânii de afaceri au fost analizate în cadrul unei ședințe prezidate de premierul Pavel Filip.

Города мира. Дубай - Sputnik Moldova
Moldova devine atractivă pentru investitorii din Emiratele Arabe Unite

Șeful Executivului a solicitat asigurarea bunei organizări a evenimentului care vine să promoveze imaginea țării pe plan internațional și să deschidă calea pentru noi inițiative. În acest context, premierul a subliniat importanța participării companiilor străine și atragerea celor, care sunt în căutarea oportunităților de extindere în țara noastră.

Cea de-a cincea ediție „Moldova Business Week” va reuni peste 1000 de participanți – parteneri de dezvoltare internaționali, reprezentanți ai instituţiilor statului, oameni de afaceri din Republica Moldova, precum și companii străine  din circa 53 de state.

Moldova Business Week este un eveniment organizat anual pentru promovarea imaginii țării în vederea atragerii investițiilor, intensificarea dialogului dintre sectorul public și privat, sporirea competitivității companiilor autohtone pentru diversificarea și sporirea capacităților de export.

Fluxul de știri
0